home
Дома
За нас
Производи
Саеми и настани
Контакт


    
Univerzal Promet
Google

 

 

Добредојдовте на официјалниот веб сајт на УНИВЕРЗАЛ ПРОМЕТ - Кочани

 

"УНИВЕРЗАЛ ПРОМЕТ" Кочани, Македонија е приватна компанија за производство и трговија, основана во 1990 година од страна на нејзиниот денешен генерален директор Драги Стоимировски. Уште од самото основање, Универзал Промет нуди високо квалитетни производи на купувачите.

Univerzal Promet

Универзал Промет постојано ги следи најновите технолошки иновации со цел да ги зголеми капацитетот и асортиманот на истите.

 

 

© UNIVERZAL PROMET 2009